Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena

Jag fantiserar
dina ögon i mina
dina armar i mina
närhet och omfamning

Jag fantiserar
ditt leende i mitt
din glädje i min

i en fantasis verklighet





Fri vers av Malin Johansson
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-10-08 20:24



Bookmark and Share


  PPQ
den här var vacker den sa allt på ett snyggt sätt
2004-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.