Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesbestämt?!

Hur ska man kunna veta om ens öde redan är bestämt
Om det redan står skrivet i stjärnorna om vilket
år månad och dag som man ska lämna in för gott
Dagen då man ska dö då liemannen säkerligen
står där och väntar in en
Och det kanske utav en naturkatastrof likt vulkanen
i Pompeji eller Tsunamin i Thailand
Något som kommer plötsligt
Eller att man blir överkörd av en bil helt enkelt
eller utav något annat tråkigt som händer en
Så frågan är ändå
Hur ska man kunna veta vad ödet har i sin vagga för en
För det kan man ju inte veta om det inte är av en långvarig
sjukdom då förstås
För det är ju lika svårt att veta som att tro på en gud
En gud som ska finns här omkring oss
men som syns inte…

Ödesbestämt?!

Ken Cassel
8/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel