Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor kärlek

Jag läste mina dikter
från början till slut
för en kvinna
på 120 kilo

Jag läste
med en sådan inlevelse
att jag inte behövde dela med
mig av min medtagna grillade
kyckling

Vad är det
om inte kärlek.




Fri vers av Sunset boulevard
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-09 00:59



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Intensitet !
2019-01-24

  the wildcat VIP

verkligen bra !
sann kärlek är villkorslös.

2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sunset boulevard
Sunset boulevard