Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt, ska jag kapa den efter ordet farväl? :/ Vad tycker ni?


Du är allt för mig



Jag vill inte göra dig ont

Därför min gode vän

Ska jag inte gråta när du går

För jag vet att du måste

Min gråt ger dig bara kval

Farväl



Istället gråter jag tyst om natten

I mörkret förbannar jag min tystnad

Men dagen gryr och då är det dags

Att sminka sig för scenen, klistra på leendet

Gå ut genom dörren och

möta världen för en ny dag

Utan dig




Fri vers av Tomteluva
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-06-12 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva