Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen

Dina närmast anhöriga

Du kan lära känna en
Du kan lär känna två
Du kan lära känna många lika så
Men det finns inga som du känner så väl
som familjen ändå
De är alla värda sin vikt i guld
För med dem i bagaget har man guld i mun
Kärleken kan vara både god och sund

Du kan lita på en
Du kan lita på två
Du kan lita på många lika så
Men det finns inga som du kan lita på så mycket
som familjen ändå
För de ställer upp i vått och torrt om det gäller
Och då spelar det ingen större roll vad man än gjort
Litet som stort
Bara man lovar att göra sitt allra bästa, för det mesta
och inte bara håller på att festa
För som du säkert vet har kärleken många olika vägar
och prövningar som måste testas
Så var rädd om den
Kärleken till familjen din är din bästa vän...

Ken Cassel
20/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-20 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel