Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid flyga själv


Jag väljer att använda mina armar istället för konstgjord berusning.




Övriga genrer av Tigger
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-06-12 22:56



Bookmark and Share


    HiFi
se då till att flyga iväg.. fort som faaaaaaaaan
2006-07-09

  Göran Byrén
som en helikopter ... eller hur menar du?
2006-06-13

  Göran Byrén
som en helikopter ... eller hur menar du?
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tigger