Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strävar efter något, stöttning är långt ifrån men kritik ligger o väntar på att få attackera!!! vart är omtanken?


knyckla ihop mig...




jag försöker hitta ord
försöker men gråten är för stark
jag försöker stå emot
klagomål och nedvärderingar


Men det är svårt när ni inte ens
ser mina tårar
det är svårt när ni
struntar i mina drömmar

i min vilja


knycklar ihop det
som en bit vitt papper
som ni skrivit fel på

är jag så fel?


Vill ha stöttning
är det inte det ni är till för
Vill ha liv
liv från er
men på mig ser ni bara ner

klarar inte det
hon klarar inte det

ni trampar på det
som om det vore
den äkligaste insekt ni sett

är jag så liten?


jag försöker hitta ord
Men allt är så
nedvärderande
förvirrande



hur mycket
hur mycket behöver ni ha
hur mycket ondska
elakhet o hat vill ni se

Jag försöker hitta ord
men tårarna är ivägen

det är svårt
att bli accepterad av er
för ni som aldrig ser

ni sticker in knivar i mitt bröst
ställer er på mina lungor
bringar mig en tidig död
en inre död

jag försöker hitta ord
men tårarna är ivägen


det är svårt






Fri vers av Malin Johansson
Läst 238 gånger
Publicerad 2004-10-10 19:16



Bookmark and Share


  Jasmine
snyggt..skit bra.. ja fattar att du känner så när det endå var dem som startade allt..
2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.