Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha det där äkta

Det där som inte går att köpas för pengar
Äkta kärlek tillgivenhet och respekt
Om jag får det av någon kvinna
Då kommer jag verkligen att satsa allt på det
förhållandet
Allt det som jag äger och har
Allt för att hon inte ska försvinna utan stanna kvar
Ja, det vore helt perfekt
För jag är så trött på all falskhet och alla charader
som finns till då det som oftast bara blir
pannkaka av allting i slutändan
För det är då som man så lätt tär på varann
när man emot varann är helt osann
För det är när man är helt osann emot varann
som man så lätt illa far
Så jag vill bara ha det där äkta
Det där som inte går att köpas för pengar
Äkta kärlek
Kan jag få det av någon tro?
Tack så mycket...

Ken Cassel
14/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-14 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel