Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du rockar min planet

När jag tittar in i dina ögon kan jag se någonting
magiskt
Så jag dras till dig som en magnet
För dina ögon ger mig en trygghetskänsla bortom
min verklighet
En känsla som är både god och behaglig
Så jag vill tro att du om någon kan få min värld att skälva
då du rockar min planet

För när jag tar din hand i min så får jag en stöt
då det är som om mitt hjärta sätts i brand
för jag blir alldeles god och varm
Men så tycker jag ju också att du är så himla söt
För när jag håller dig i handen så känns det som om jag
är i paradisets land
där det är du och jag som tillsammans på stranden
håller på lekandes i sanden
då du är så söt och grann att jag helst av allt bara
skulle vilja ta dig i min stora famn och krama om dig
så mycket jag bara kan
Och det bara för att du är så himla magisk
och magnetisk helt osann
då jag vill tro att det är du som kan rocka min planet
Frågan är nu
Tror du att du kan göra det?

Ken Cassel
18/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-18 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel