Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den förra försvann. Här är den igen


Revolvrar, vargar och krutrök

hon stod och riktade pipan mot min mun.
röken som aldrig fick beblandas med saliv och
invärtes arsenik
- den inhalerade mig,

och allt tystnade.

mörkret raderade alla ljud- och
färgföroreningar.
neonskyltarna i Vegas suddades ut
och allt vi hörde var *klick*.

*klick*

sa det verkligen *klick*?

en gång i tiden klickade det.
vi finns förevigade i otaliga fotoalbum.
det var innan det kom rök ur pipan.
innan din Smith & Wesson fick arkeologerna
att gräva fram de döda galaxerna.
de som bär på spår
av oss.




Fri vers av Sunset boulevard
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 16:05



Bookmark and Share


    All my ghosts
Lite William Burroughs-känsla.
2019-01-27

    Roger Runkar Ragnar
Här har röken och mörkret organiska egenskaper, likt säd ?


Saliven inhalererar rökt mörker !
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sunset boulevard
Sunset boulevard