Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyttjebrottning på högsta nivå

En av tre tuffa bikinibrudar tar till orda
Kom och titta på oss när vi börjar att kramas
och slåss i ringen
Gyttjebrottning på högsta nivå då vi slåss
så som bara vi tjejer kan göra
Men det händer faktiskt att vi ibland släpper
in en och annan man in i ringen
då han lär får bekänna färg
För han åker alltid på en och annan vinge
som lär kännas i både ben och märg
då han lär bli riktigt förnedrad
Ja, så är det ju tyvärr
För han lär bara få ligga där i leran och sörja
istället för att vara på hal is
och ha det glatt
För vi är alltid tre stycken tuffa bikinibrudar
i ringen som delar ut våra små straff
då var och en av oss alltid är lika vild
som en vild liten katt
Så kom och titta på oss när vi börjar att
kramas och slåss här i Kattegatt
Eller finns det möjligtvis någon man här inne
som vågar att utmana oss på en liten match?

Ute i publiken så sitter det en stor kraftig karl
som med en darrig och skakig röst
tar till orda
Nej tack!!!

Ken Cassel
28/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel