Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Smärta är att inte klä i vitt
oskuldens färg




Bunden vers (Haiku) av Cecilia Andersson
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-10-11 10:27



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
i din fundering om smärta... den här var kort, men bra!
2004-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson