Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier vi ser


Att mina ögon dras till dig
Att mina fantasier finns i mig
Du går inte att undgå
Någonting som jag inte kan få

Att min andning slog i takt
Med det lättantändliga
Tiden mellan oss
Och det oändliga

Att blickar säger så mycket
Att det blir förvirrande
Känslorna, åtrån
Allt är nervpirrande

Önska du skulle komma fram
Ta min hand
Omfamna mig i en dans
Tätt intill dig
Kanske du skulle se
Fantasierna i mig

Att du får min uppmärksamhet
Är på min vaksamhet
Ingen vet
Och mina fantasier
Blir dina ögons hemlighet
För du vet





Fri vers av Malin Johansson
Läst 295 gånger
Publicerad 2004-10-11 11:30



Bookmark and Share


    empty_sky
den va väldigt bra

2004-10-12

  Jasmine
asså den va jätte bra..fortsätt så! till den andra dikten, jag glömde skriva detta. du vet nått dem inte kan krossa är faktiskt dina drömmar, dem kan bara krossa dem om DU tillåter dem.
2004-10-11

  *Jenny*
den sista versen skarpt!Fast de andra var också bra.Fint!
2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.