Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Hur många ord behöver vi döda Hur många uttyck behöver vi slå omkull Innan du ser formen Bakom färgerna\" Kritisera jätte gärna ;)


Älska mig på en armslängd,

Hur många ord behöver vi döda
Hur många uttyck behöver vi slå omkull
Innan du ser formen
Bakom färgerna

(Och vi blöder,
Du vet de,
Men vi kan fortsätta låtsas
Om det
Känns lättare)

För svart är så hårt att leva
Och grått
Är bara
Ett ljusar sätt
Att se problemen på

Vi kan måla konturer
Och fylla i alla brutna
regler
Så du lär dej skillnaden
Mellan att ta
Och att ge,

(Du såg aldrig
de varma färgerna som prydde oss,
Nu kan du bevaka mig
på håll
som ett svart-vitt leende)






Fri vers av sara,
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-06-14 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,