Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockabilly

Det handlar om att
plocka skuggorna ut ur
varandras hjärtan.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-14 23:25



Bookmark and Share


  Madjori
Ohhh...så mycket dessa få rader säger...
Tack!!
2006-07-02

    Cronopio
Den här är fulländad. Väl rundad, pepparchoklad, fast på ett bra sätt.
2006-06-15

  * Ammi *
den gillar jag! okonstruktivt kritik ..men jag bara gillar den ..
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP