Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga Olle dokumentären

tar en med på olika sexresor runt om hela världen
Amerika, Holland, Danmark och så vidare
Till en och annan bordell med en och annan
prostituerad naken modell
Sex i alla slags former att välja
För här finns det inga normer att tjafsa om
Det är bara att ta till och öppna munnen och svälja
Allt för att kunden ska känna sig riktigt nöjd
För det är ju till kunden som de sig själva håller på
och sälja i hopp om att kunden ska komma tillbaka
så att man mera pengar ur kunden kan skaka
Mjölka ur så gott det går
För sex säljer som jag hoppas att ni förstår…

Fråga Olle dokumentären!

Ken Cassel
26/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel