Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dåtiden

Morfar älskar mig som en trofast vän
han lever i mig och vill hålla mig i minne
en avstannad man med dammigt sinne
men vet detta Sven
Jag kommer aldrig mer igen




Fri vers av Henkko
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-11 17:44



Bookmark and Share


  Eduardo
Gillar den här.. förstår inte varför folk stundom är så kritiska mot dig... gillar din ngt mörka poesi... fortsätt skriva mannen :-D
2005-10-04

  *Jenny*

2004-10-11

  *Jenny*

2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Henkko