Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag gav henne en puss på munnen

såg hon helt chockad ut
Som om hon hade sett ett spöke
Men vad var det hon inte förstod då hon själv
alltid har sagt till mig att
handling säger mer än tusen ord…

Ken Cassel
1/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel