Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattssolen

Jag kan känna att det är kärlek i luften i natt
För här uppe lyser det upp medan himmelen är
himmelskt röd då midnattssolen visar sin innersta glöd
Spelar oss alla ett litet spratt
För här sitter vi alla kärlekskranka romantiker
och grillar korv med bröd över en öppen eld
som nästan är helt svart...

Ken Cassel
11/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-11 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel