Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gäng vackra kvinnor dansar förföriskt

på scenen medan en annan sötnos sjunger
för allt vad kjoltygen håller
För med höga C är hon en att räkna med
Maria Carey
En ikon för många
För när hon sjunger lyckas hon alltid sina fans
fånga med sin ljuva stämma
Men varför jag i huvudtaget skriver ner det här
vet jag inte riktigt
För nu har det istället blivit till ett dilemma
Men det är väl inget att bry sig om, antar jag
då det är en helt annan femma...

Ett gäng vackra kvinnor dansar förföriskt på scenen!

Ken Cassel
3/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel