Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min Gooing igen, Tänk vad du e saknad. Hoppas du har det bra.


Tänk


Tänk att man inte förstår

Hur omtyckt man var

Förens allt var


för sent..


Tänk vilken saknad

Det

Ger.




Fri vers av ***Wicke***
Läst 692 gånger
Publicerad 2006-06-17 09:10



Bookmark and Share


    Anna.NA
Klockren!! Den känslan trodde jag inte gick att beskriva i ord*ler
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***