Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner i knutarna!

Brandmannen står där med sin brandslang och sprutar
vatten på den härjande elden, då plötsligt en annan
brandman tar till orda
Kan ni inte känna att vinden vänder?!
Så grabbar
Jag tror att vi får ta och flytta lite på oss så att inte elden
bränner ner även oss
Så kom igen och ta i lite nu då
Elden och röken är vår värsta fiende
Så mot den måste vi bara slåss
För aldrig att vi kan ge den en endaste chans att få kippa
efter andan eller luft
För det är tufft nog som det är
För när elden sprider sig blir det lätt till en
rökfylld atmosfär då det istället är vi som får det svårt
att andas..

Brandmannen står där med sin slang!

Ken Cassel
6/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel