Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberHaiku


MED GLÄDJE!

December saga
vävd av glädje eller sorg

Med glädje tänd ljus




Bunden vers (Haiku) av MALVAA
Läst 389 gånger
Publicerad 2018-12-07 11:07



Bookmark and Share


  MALVAA
Marita Ohlquist
Yes vi tänder alltid ljus för glädje som sorg så att världen täcks med bara kärlek , tusen tack
2018-12-08

  MALVAA
Öknens Ros
med glädje tänder ljus med dig till jul ;) tack
2018-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Vi tänder våra ljus både för glädjen och sorgen!
2018-12-07

  Öknens Ros VIP
Fin haiku, mysigt med tända ljus!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA