Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära men ändå så långt borta

När jag får syn på henne vill jag smaka på henne
Lukta på henne
Få känna av hennes unika doft
Så när jag råkar stöta till henne märker jag att hon har
på sig den där underbara parfymen som heter
Helt Lost
En parfym som är helt soft
Så jag blir som helt förlamad av hennes skönhet
och doft då hon luktar så gott
Men lika fort som hon kom kan jag nu se henne
i dimman bara tyna bort
Så hon hade väl lite bråttom, antar jag
till min besvikelse och bedrövelse
Min vanliga otur...

Ken Cassel
8/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 01:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Du får väl köpa den där parfymen, så att du kan minnas henne var gång du luktar på den...:-)
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel