Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång....

Berätta mig en saga
med ett lyckligt slut.
Där prinsen får prinsessan
och trollen jagas ut.
Berätta sen att sagan
handlade om mig.
Att varje dag jag vaknar
så vaknar jag med dig.
Berätta mig en saga
så jag glömmer hur det är.
Att nu när morgonen kommer
så är du inte här.
Berätta sen att sagan
inte har nått slut.
Och att vi två skall leva
tillsammans livet ut.




Fri vers av alikavalika
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-06-17 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika