Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma rader om förbjuden lycka



du får inte
känna lycka
le och njuta
bland andra
ej värdig

är vad du är
annorlunda
oälskad
konstig
lyckan är inte
för dig
så våga inte

känna




Fri vers av Gabrielle
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-06-17 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle