Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böld



du är som en böld
en varig jäkla böld
vars blod
dryper ner
längs mina sönderskurna kinder

låter jag dig vara
så froda du
klämmer jag på dig
försöker utplåna din existens
så spränger du mig sönder
från mitt eget inre

varför finns du
när du bara vill mig ont?




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-06-17 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@