Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bön



vissna inte
när jag tar dig i mina armar
dunsta inte
när du solar i mitt leende
dö inte
när jag älskar dig så
lämna mig inte
jag klarar inte låta dig gå




Fri vers av Gabrielle
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-06-17 23:08



Bookmark and Share


  Regular
Vackert...och sant..det är först när man är rädd för att mista som man vet att man verkligen älskar..
2006-06-21

  Mårten
mycket fint skrivet
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle