Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnspöken blåser minnen till verklighet

Ögon söker efter din kontur
på andra sidan fönsterrutan
genom ett glas som aldrig
speglat dig förr

En hjälplös önskan
om att kunna vila mot din hud
berusas av en närhet
som inte framstår inom räckhåll

Vaggas till ro av din röst
mellan svala lakan
i en tankevals långt bortom
lika suddig som en grumlig lins

Det händer något med röda läppar
inramade av ett vildvuxet skägg
tiltar ett kranium fullt av minnen
när en skrikande blick slits itu




Fri vers av Torkade rosor
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-20 10:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sä nära men ändå så långt borta
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor