Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet träningspass på Friskis och Svettis

Knip och slappna av
Knip och slappna av
Och nu ställer vi oss på alla fyra och sträcker ut
vänster ben så mycket det bara går
Ta i lite nu och sträck på era lår
Och sen gör vi likadant med nästa ben
Bra där
För nu lägger vi oss ner en liten stund på ryggen
och börjar att cykla och trampa i luften
då vi kan öka på tempot och låtsas att vi blir jagade
av en riktigt stygg en
Så trampa på
Mycket bra av er må jag säga...

Ett litet träningspass på Friskis och Svettis!

Ken Cassel
20/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel