Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orimmad dikt


SAMMA SOL

Samma sol lyste över dem
som över mej,
förfäderna,
från Norra Vånga, Synnerby, Skallmeja.
och Västra Gerum.
Adelsfolk, präster, soldater, bönder
torpare och statare.
Samma sol
lyser över våra ättlingar nu
och i kommande generationer.
Det är bara vi
och tiderna som förändras.




Fri vers av Ingvar Björkdahl
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-01-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl