Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragedi

Världen vaknade
vid årsskiftet
sedan
somnade den om när
året startade.
"Tragedi!"
Alla vaknar bara en dag
för att gäspa
Vi lämnar året bakom oss
utan ånger.




Fri vers av mustafa alshihawi
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-26 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi