Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såsom myror

Världen är en liten by
Människor strider som fiender
Såsom myror på fälten

De är medvetna om
Att solen kommer att slockna
Och lämna oss
Den kommer ej att bli gyllene igen
Konstigt
Varför söker vi alla utrotning?




Fri vers av mustafa alshihawi
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi