Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite förtjust sommarskräck


Sommadoppet

Sprittande lekfulla går vi ner till sjön

Livet leker och vi tänker svalka av oss  

Vi berättar sagor för varandra om sessor

och grodor och sånt

 

Plötsligt börjar ett av barnen berätta

om ett djur så hemskt och fruktansvärt.

Stela i vår gång bultar nu våra hjärtan

av skräckens sång.

 

Djuret har sluppit lös ut ur sin bur.

Tänk om det i vattnet ligger på lur!

Försiktigt doppar vi våra kroppar.

Ve och fasa, något är där!!!!

 

Vi flyger upp på stranden av rädsla

Storögt tittar vi på vad det är

Glada ser vi att det bara är Nessie

som också vill leka här.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-06-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP