Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med aska

Du ska dö.
Du bär ansvar.
Du är allvar.
Du har nöd.
Du må vara rädd.
Du må räddas.
Det må hända dig där, i det djupaste.
Det kan vara dit du måste gå.
Går du inte mot döden
så vänd om.




Fri vers av Marta
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-06 18:45



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
when ur old u fold up
like an envelope
and u mail urself right inside
and theres nowhere to go
except out real slow
are u ready boy for that ride?
-ani difranco

gillar mest raden som har flest d. och den efter och slutet.

2019-03-16

    ej medlem längre
karma över tid
2019-03-06

  cilax VIP
bra myskofaktor
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta