Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock´n roll får henne att skrika högt

Får henne att sjunga med i refrängen
Får henne att spela luftgitarr framför spegeln sin
med drömmar om egen Rockstjärnekarriär
För hon tänker
Kanske jag själv kan bli till en Rockstjärna en vacker dag
Bara stå där på scenen och rocka fett i hopp om
att göra varenda människa glad
Och när fansen sen försöker att ta sig upp på scenen
för att krama om mig, så skrattar jag bara lite lätt
då jag känner mig älskad för mina texter
och min musik
Kan väl inte bli mycket bättre än så
För när jag sen sjunger en vacker liten ballad till alla
unga pojkar och flickors beundrande skrik och blickar
så känns allting bara så himla rätt
Sådär står jag nu på scenen och försöker sjunga
hur vackert som helst i hopp om att göra mina fans mätta
då jag försöker att göra det rätta
Och det är att ösa på med tunga toner och takter som ska
få deras fötter att börja lätta lite ifrån marken
För här står jag ju nu och spelar och sjunger för fulla
muggar över den så vackra parken…

Rock´n roll får henne att skrika högt!

Ken Cassel
17/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-17 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel