Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När katten fångat råttan, så leker den med den en stund...sen e intresset på noll igen. Likadant funkar det ofta när en man fångar en kvinna...eller tvärt om. Det är jakten som är det ultimata.


Jag...bytet

Du märker att jag är på rymmen
att jag drar mej ifrån dej sakta
du lät me vila ett litet tag
men nu vill du mej vakta

Som det rovdjur du är, ett lejon
du jagar det byte som är jag
tills jag ligger vid dina fötter
sen släpper du ditt tag

Du leker lite med mej
o kastar mej runt
upp till himlen, ner på marken
faller jag sen stumt

Du släpper taget för en stund
men märker ganska fort
att jag har börjat glida
allt längre och längre bort

Då vaknar djuret i dej
o du reagerar snabbt
men du är sent ute
för du ser mej knappt

Du märker att jag är på rymmen
när det redan är för sent
när du redan tappat greppet
som nog var ganska klent...




Fri vers av S. Johansson
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-06-22 10:14



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Bra!! Gillar den!
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson