Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner inga ord

då jag är helt stum
Men det gör ingenting då jag ändå är helt döv
sedan födseln
Och inte bara det
Jag önskar att jag kunde få se allt det där vackra
och fula i världen
Men tyvärr
Inte ens det går då jag även är blind
Ser inte ens handen framför mig
Så med andra ord är jag mer död än levande
Men ändå så full av liv och vid god vigör då jag alltid
har en hjälpande hand som hjälper mig
vad jag än tar mig för
Och så lär det vara ända tills den dagen jag faller
ihop och dör...

Jag finner inga ord!

Ken Cassel
30/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 09:22



Bookmark and Share


  danne //
sparlågan går in i glödläge, där den inväntar syret bränslet som tar den ur pausen.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel