Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågel på gren


på björkens tunga gren
sitter han lugnt
sneglar förstulet på barnen
suckar lätt
men ändå tungt

tvättar fjäderskruden
men har alltid kontroll
för busiga barn som leker
det vete fågeln
de har noll koll




Fri vers av Gabrielle
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-06-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle