Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in

säger han till henne
Men om du tar av dig skorna så vet du om att du kommer
att bli min, då jag kommer att ta till alla tjuvknep
som jag kan, för jag tycker att du är så himla vacker och fin.
Lika god och söt som ett väl lagrat kärleks vin
Så måtte den här sagan bara få bli sann.

Hon tog vant av sig skorna och klev på som om hon hade
levt hela sitt liv här hemma hos mig
Så inte undra på att jag blev kär, bara så där
För nu var det ju bara vi två
Och jag tänkte för mig själv
Hur kommer det här gå

Jag satte på en skiva med kärleksfull musik
En skiva med riktigt härliga och sköna toner
Ville ju bara få henne att slappna av
För det sista som jag ville var ju att hon skulle få panik
Så därför körde jag hela registret, för henne
Körde med en sjyst och rak taktik
För det sista som jag ville var ju att det hela skulle spåra ur
För om hon blir uttråkad kanske hon bara tröttnar på mig
och går
I sådana fall är det ju min vanliga otur...

Välkommen in!

Ken Cassel
2/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-05-02 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel