Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog tag i honom

och höll om honom hårt när han hade det som värst
och mådde jättedåligt
Då han hade en jävla pärs
För hon band in honom med sin kärlek när hon delade
med sig av sin värme
Så därför vill han här och nu ge tillbaka någonting
till sin underbara vän
Därför har han skrivit ner det här
Häng med nu för nu går vi ner till nästa refräng
Ner till nästa vers

Hon tog tag i honom innan han föll
Det var som om hon var en ängel som räddade honom
genom att bara öppna en dörr till himmelen
Så från och med den stunden blev de båda två som
bästa vänner för alltid
Och inget skulle bli som förr
BFF
Best friends forever..

Hon tog tag i honom, räddade honom!

Ken Cassel
9/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-09 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel