Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till livets vackra

Bortom ekon av falnade skratt.
i centrum av universums glöd
Brinner minnen likt tusen stjärnors glans
om ett liv som var.

Där i en glänta bortom solen
i en skog av det grönaste slag.
Ligger jag mjukt i gräsets gröna bädd
redo att möta evigheten.

Färgglada blommors doft
leker i min näsa.
Fåglars ljuva stämma
smeker mina öron.

Mina läppar stumma av beundran
av livets vackra leende.
När jag ber om förståelse
för mitt sista farväl.




Fri vers av Nichlas
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-06-25 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas