Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vänskap


Den är värd mer än något annat just nu
Det har den nog varit, så länge den funnits
Det är synd att jag inte insett det förens nu

Du är den perfekte människan
Om alla vore som du
Vore världen
Ett underbart ställe att leva på

Din kropp och din själ
Guds fulländade verk




Fri vers av Tomteluva
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-06-25 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva