Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var en larv

Jag föddes som larv
(har alltid larvat mig, krålat och blivit trampad på)
Jag såg upp till er stora
(ni såg inte bara ner på mig ni skrattade åt mig också)
Jag drömde om att bli som er
(ni fortsatte skratta, trampa och skratta ännu mer)
Något rosa och rött kom flygandes med vinden
jag blev en fjäril
(och nu slår jag tilbaka och säger håll klaffen)




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-06-26 09:34



Bookmark and Share


  sofiavishet
Bra skrivet, lite annorlunda upplagt som gör det mer intressant att läsa. Slutet var också bra "Något rosa och rött kom flygandes med vinden
jag blev en fjäril
(och nu slår jag tilbaka och säger håll klaffen) "
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet