Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår som blöder (stryk över)

stryk över stryk över stryk över

ingen får läsa denna skräll
fan, jag har fortfarande lite känslor kvar för dig
jag känner något mycket rödare nu
men ändå fan, gå, jag vill inte ha dig här , inte du
och inte du, inte någon av er
(allt är bara besvär)

stryk över stryk över stryk över

Jag avskyr att jag är så besatt
jag blir så svag och melankolisk vissa stunder
måste sluta gråta varje kväll
någon har fyllt upp ditt tomrum tralalala
men allt du krossats förblir flashbacks i mitt huvud

stryk över stryk över stryk över

jag askyr dig, varje cell du andas med
mitt hat rymms inte här och ingenstans
(du ville bara såra du ville bara såra)

jag har något stort hos mig nu
större än vi någonsin kunde bli
hjärtat skriker efter hans beröring
men han är inte här

stryk under stryk under stryk under

jag måste sluta gråta varje kväll.

(sudda ut)




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-06-26 09:40



Bookmark and Share


    Camillaa
ovanlig men bra :D
2006-08-15

  *Camilla*
Mycket fin! gillade verkligen det här med att stryka över, att du verkligen får fram det du vill med texten, att du blev ledsen, men att du ändå inte vill förlora honom.
Om ja har rätt :P?
Bra!
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet