Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Spring, spring, spring
Från allt
Göm dig under täcket,
eller filten
Bara du slipper se
Bara du får glömma,
allt du har man inte kan ge
Spring över motorvägen
med bindel över ögonen
Låt sekunderna bestämma
vad som kommer ske
Du slipper undan en Land Rover,
för vägen hinner du över
Du kan inte höra dig gråta,
för motorvägens fordon tonar
Du springer genom en by,
en enda utväg är ett brinnande hus
men du känner inte elden, den vill inte sluka dig
Vill inte röra dig,
och det ända du känner än en hemsk smärta
Inombords, som tar tag om ditt hjärta.
Tar tag om din själ, skakar om den,
Vill väcka dig
Rymmer du nu? Springer du nu?
Eller ligger du så långt ner som det går?
Spring, spring, spring
Från allt,
Du kommer till ett stup,
tvekar
Är det nu du ska hoppa och
göra att allt tar slut?
Vågar du? Känner du hjärtat bulta?
Känner du hur blodet passerar
dina pulsådror? Ut i varje lilla del?
Hoppar du?
Spring, spring, spring




Fri vers av Halloway
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-06-26 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway