Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det som gäller

Kärlek
För det finns ingenting annat att jämföra det med
För när den kommer på tal, så blir det sex
då två människor förenas i både skratt och i en massor
av spex, då de prövar sig fram i hopp om
att finna varann
I hopp om att en dag kunna göra varandras saga helt sann

Det är det som gäller
Kärlek!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel