Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara hans vän



Jag skulle vilja blåsa på dina sår
smeka varsamt
din ömma kropp

Kan inte vara ärlig mot dej längre
måste motstå att berätta
allt jag känner

Vara vänner

Så enkelt
och så svårt

Vill inte förlora dej
att du försvinner
ur mitt liv

Så jag måste vara tyst
inte ge dej mer
än jag har råd att förlora
när jag inte får något tillbaka

Men gud ska veta
att jag fortfarande tror
att vi hör hemma
i varandras armar

Egentligen




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-23 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt stora är våra offer för den krävande kärleken. Hoppas din text blir läst av just denna person!!
2020-04-06

  Nimbus VIP
Vacker och fylld av smärta!
2019-10-23

  Judas Ekholm VIP
Briljant, bedårande, berörande.
2019-06-25

    ej medlem längre
Fin och smärtfylld..
2019-06-24

    ej medlem längre
WOW! Avslutet är bäst, "hör hemma i varandras armar"!
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff