Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blodröd måne

kunde man inte se över Stockholm i natt
på grund av alla molnen
Men nog såväl över Skåne
Så medan skåningarna fick sitt lystmäte mättat
stod en och annan stockholmare
och tittade upp mot natthimmelen som en och
annan lite fåne
Som en och annan liten dåre
Nästa chans kommer igen år tvåtusennitton
2019
I år med andra ord
Yippie
En blodröd måne
Vad kul...

Ken Cassel
28/9-2015 28/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel