Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, du lärde mig mer om kärlek än någon av dom andra männen som delat min säng efter dig



alla stunder invävda i påslakan som luktade
för mycket sex under en sprucken himmel
då smekte du kärlek över hela min kropp och
jag älskade dig som mest när du höll hela min
existens mellan dina skulderblad




Fri vers av vintervila
Läst 3234 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-27 00:39



Bookmark and Share


  Don Michael
Imponerande bra! Känsligt och sensuellt. Du har talang!
2008-10-20

    Sanne
Den känns uppriktig och äkta. Formuleringarana är klockrena. Vad mer kan man säga, än att den är fantastisk rakt igenom.
2006-12-07

  osams
Arrg gör nästan ont när en text är såhär bra och rubriken är så jävlas bra!

sista raden är underfuckingbar! *bokmärker*
2006-07-17

    rainbow
det här är underbart! allt från "stunder invävda i påslakan" till att hålla någons existens mellan skulderbladen.. jag gillar den liknelsen, just för att den är så diffus och oväntad. fem rader och världens explotion av känslor.. och rubriken passar perfekt. bokmärker! och grattis grattis till stjärnan vännen! du får femton till av mig! ;)
2006-06-29

  Karin Rosberg
Helt undebar, allt invävt......såååå sensuell och njutbar att läsa!!
2006-06-29

    Ängel i regnet
vilken känsla du förmedlar, blottar allt du känner. Underbart! Och det är ju precis så här det känns.
2006-06-28

    ej medlem längre
Det är främst den lysande rubriken som lockar mig till denna dikt. Efter det kommer dikten och lämnar en mysig känsla med hos mig dessvärre inget bestående intryck (men det är ju som sagt det där med smak och bak) och jag saknar en avslutning.

Jag gillar de överraskande radbrotten dock och jag uppskattar att texten känns modern i de bilder den målar upp för mig. Jag tror det är "min existens mellan dina skulderblad" som jag själv har problem att relatera till, det blev en för svår liknelse för mig att förstå.

För att återvända till rubriken innan jag avslutar det här så tycker jag det är modigt att skriva en så lång rubrik och den sitter som en smäck! Mycket bra. Hela dikten landar på ett medelbetyg från mig.
2006-06-27

    EmjJ
Gillar verkligen raden "när du höll hela min
existens mellan dina skulderblad" mycket vackert!
2006-06-27

    ej medlem längre
mmm vackert..
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila